remiss

sitter i skolan nu och ska egentligen skriva ett brev till en tjej som ska gifta sig med en muslim, men jag vet inte hur jag ska skriva det så givetvis hamnade jag på nå annat ställe istället. iofs så har jag språk, tyska, men jag fick gå på engelskan istället och dom jobbar med det dom vill. om det nu är nån som jobbar :o hihi. sen har vi lunch, no-lab och e-val, då ska jag nog baka..

i'm sorry that this illusion has cost you a lot of pain

hmjoo. inte är de lätt nu för tiden, alltid så stressad, sover dåligt, äter dåligt. massa skolarbete och annat som kommer ivägen. inte är det då lätt i alla fall. fast man kan bara hoppas på att det blir bättre, för jag tvivlar på att det kan bli sämre. har fan fått magkatarr nu också för att jag stressar, sover och äter dåligt och sen för att folk är experter på att att få mig att känna mig så jäkla elak. skuldkänlorna bara bubblar fram och dom gör inte mycket för att stoppa det heller. fyfaaan alltså, blä. till och med mamma sa att jag skulle behöva ett sommarlov!! då är det illa.

och inte fan blev de bättre av att jag fått min remiss till sunderby sjukhus, SAMMA JÄVLA DAG som balen!! :@ dom kan ju glömma att jag ska operera tummen samma dag som jag ska gå på balen. glöm deras dröm. usch och fy. nu är jag less på allt dåligt så nu får det faktiskt gå åt det bättre hållet! jag vill vara glad och sprallig som jag alltid annars är, nu är det saker som gnager mig inombords och nej fan, inte är det kul :)

Kommentarer
Postat av: Michaela

Usch vad trist att läsa att du mår så här.. Ring mig finns här mdu behöver prata

2008-04-26 @ 10:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0