en bättre dag

Om cirkus 5 minuter ska jag knalla iväg till bussen. Mattelektionerna på morgonen är alltid skitjobbiga. Men idag ska jag jobba på bra eftersom jag inte går på mattelektionen imorrn då jag ska till tandläkaren och hela kittet.

Igår var jag väldigt, väldigt sur och less på allt och önskade att ungefär hela jorden skulle dö. Jag tog med mig läxor och drog till Linnea. Hon tittade på teve och retades när jag var aggressiv och försökte göra läxor. Men jag fick ut mina mindre fantastiska aggressioner innan jag åkte hem. Och läxor gjorde jag också, en hel jävla massa matte! Brukar annars inte gå så bra för mig att räkna matte när jag är sur, men nu funkade det.
Hemma tittade jag på teve, skrattade åt min bror som ärvt min sjuka humor och sen ringde pööjken som alltid, på något finurligt sätt, lyckas få mig på bra humör. Oftast iaf. Men nu lyckades han som vanligt!

Nu ska jag mejla iväg en inlämning (för tredje gången i rad!!) och den är en sisådär 3 veckor försenad nu eller nått.. *morr* Sen ska jag fixa nya halebop till Christoffer och se om det blir några gratis sms! Mina är slut så nu ringer jag för typ 2 spänn i minuten och smsen kostar dom också! Måste fylla på telefonen idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0