dagen i sin helhet

idag var det skola som vanligt. försov mig nästan. fan också. jaja, jag missade ju inte bussen iaf. tog extrabussen upp så det gick fortare än det brukar. hade svenska på morgonen, sedan matte och därefter 75 minuters håltimme eller om det var lunch, jag vet inte.. tippar på en längre lunch kanske. sen bild iaf och efter det en timmes hål. michaela hämtade mig och vi for ner till gällivare och gick på stan och sådär. sen skjutsade hon upp mig och jag hade idrott, orientering. jag är ingen klocka på det där men det funkade. sen bussen till gällivare. hem, såg teve en halvtimme, pratade i telefon en timme, for iväg och var borta en och en halv timme, kom hem. åkte sedan upp till kullen med micka och såg idol. sen såg vi vem slår filip och fredrik och så skjutsade hon hem mig.
jag vann budgivningen på tradera igår så nu är de betalt och förhoppningsvis skickar väl erik staven till mig nu i veckan så jag får den nästa vecka.
nu blir det att gå över till mamma, plugga lite historia och sedan ska jag nog lägga mig. börjar först halv tio imorrn men bussen går typ halv nio, hujja! nånå, det blir ju sovmorgon i vilket fall som helst, skönt.

if you want to fall in love i'll make you fall so hard you'll break your neck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0