två timmar kvar

stter på individuella valet nu, har "jobbat" 20 min och har två timmar kvar. sen tar jag och linnea bussen till stan. får se vad jag hittar på då, linnea ska hem till byn iaf. men jag kanske drar på stan med henne och pernilla innan dom åker.

igår var det skola, men jag slutade tidigt. for runt på stan med mamma och köpte 35 kilo hundmat (lite tungt att bära typ?) och sen drog jag på arbetsterapi. jag fick inge skäll som jag trodde, arbetsterapeuten tyckte att jag hade skött mig bra och gjort framsteg. nu klarar man ju av att skriva iaf. efter det åkte jag hem och åt litegranna.
michaela hämtade upp mig efter jobbet, vi for till nån ny affär i stan men det var då inget speciellt så vi hämtade upp robin och micka skjutsade oss upp till malmberget. vi sprang upp till linnea, var där ett tag. robin åt och sen gick vi hem till honom. jag färgade hans hår, det blev snyggt, och sen såg vi idol där. efter det var vi ut och promenerade en sväng men det var kallt så vi gick hem till david. martin, tim och oskar var också där. det var lite drygt men man fick sig några goda skratt i alla fall. sen åkte jag, martin och tim med bussen hem till gällivare och jag gick typ och la mig direkt när jag kom hem för jag var så jäkla trött, men somnade ändå inte förrän efter tolv nångång.

nej nu ska jag fan jobba, på riktigt alltså. har blivit avbruten med telefonsamtal nyss också. så nu har jag babblat bort 20 minuter sen jag började skriva.

du är min saknad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0