puuh, då vare helg igen

Skönt med helg! Känns inte som att det redan är fredag, men det är det tack och lov. Gårdagen var en dålig dag, och denna jävla fredag verkar vara likadan. Jag är på fruktansvärt dåligt humör så håll er borta.

Mitt konto klirrar (ekar?) 7 kronor för tillfället. Sju hela kronor, wow ;) Tror aldrig att jag har haft så lite pengar på kontot. Men på måndag är jag 1900 kronor rikare så det är nog ingen fara. Jag har en hundring liggandes nånstans också tror jag. Men jag vill ha en skinnjacka, och jag har lovat mamma en resa tll Luleå. Dock har jag inte bestämt när så vi får väl se om det blir i maj eller juni. Dessutom måste jag fylla på min mobil för imorrn tar mina gratis sms slut och så ringer jag ju skitdyrt då också.

Dessutom ska jag inte äta godis på fem veckor har jag bestämt. Jag började i måndags så har inte ätit godis på 5 dagar än så länge. Tror aldrig jag kommer att klara det men jag hoppas. Jag är jävligt kass annars, fast det är jag ju ändå haha :p Det kanske är därför jag är så sur, för att jag inte ätit godis på flera dagar. Men nu är det fan ändring för ett tag framöver, jag är less på det allra mesta.

Nu ska jag sova eller nånting, orkar inte vara vaken och sura.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0