kunde det inte ha vart fredag

Det har verkligen känt som fredag hela dagen idag, och så är det bara torsdag. Blä! Dagen har iaf gått hyfsat fort, fast det var lite segt. Jag och Viktor hade en lång diskussion om vi skulle gå på spanskan eller om vi skulle gå hem till Gustav och dra en powernap på hans sköna soffa, haha! Men jag tvingade Viktor att gå och vi genomled spanska lektionen hyfsat lätt iaf, för vi såg lite film och sådär. Men jag fattar verkligen ingenting av den där spanskan. Och vi hade prov igår, det gick säkert käpprätt åt helvete.

Mina kompisar lär tro att jag är sjuk, har slagit i huvudet eller drabbats av någon annan form av skada för igår städade jag nämligen mitt rum! Ojoj som Linnea har varit på mig för det där, men nu är det städat. Eller ja, jag har plockat bort allt småskit och jag ska dammsuga idag. Och jag behöver inte ens städa för jag väntar inga långväga gäster eller nått och det är vanligtvis bara då det städas i mitt rum. Det är så jobbigt när man har två rum ;)

Mitt nya projekt är att försöka övertala pappa att jag ska få måla om på min toa. Det har jag tjatat hur länge som helst, nu har jag iaf bett han ta hem färgkartor så jag kan välja färg. Ska göra nån schablon också tror jag, men vet inte vad. Fast pappa tror att jag inte kommer orka ägna en hel dag åt det där och att det ändå blir han som får göra iordning och sen fixa klart allt för han är ju målare så. Eller så säger han att det inte kommer bli snyggt. Men nej, jag har bestämt mig och det kan väl inte bli värre än vad det är? Jag hatar den där aprikosa färgen som pappa har målat för typ 10 år sen eller vad det nu är.. Och jag är faktiskt målardotter så jag borde klara det. Har både målat och tapetserat lite förut. Så nu tjatas det på hög nivå här hemma iaf!
Nä, nu ska jag titta lite på teve och sen börja packa. Imorgon bär det av, myyys.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Braaaa Evelina! ;)

2009-02-19 @ 14:23:38
URL: http://annaalinneaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0