sista lördagen hemma hos papi på ett tag

Jag har räknat ut att detta är den sista lördagen hemma hos min pappa på ett tag. Och då menar jag ett bra tag, nästa gång jag sover här och det är en lördag (eller fre-lör-sön över huvudtaget), men vi säger lördag, så är det 4 april! :o Galet länge, sover alltså inte här en enda helg i mars. Och när jag är här då nästa gång i april så sover jag inte ensam ;)))
Hur som helst så är jag ju varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa och nån har missat det. Mina föräldrar är skilda men dom bor grannar. Jag är hos mamma udda veckor och hos pappa jämna veckor. Och de tre kommande jämna veckor ska jag iväg över hela helgen. Så det är därför.

Ikväll ska jag ta det lugnt igen, jag känner mig hängig och jävlig. Mina vänner tar sig en drink eller två ikväll. Och jag känner på mig att det kommer bli lite roliga samtal ikväll. Min kära pojkvän spelar ölspelet fick jag nyss information om. Och Micka sa nyss att det inte skulle gå att lura vakterna på krogen att jag är 91:a. Jag tror henne. ;)

Nåväl, min bror kom just hem med toblerone åt mig, sweet! Nu ska jag bänka mig framför teven hade jag tänkt! Får se om det blir melodifestivalen eller något annat.

Kommentarer
Postat av: lina

du kan alltid ringa mig pigan ...

2009-02-08 @ 10:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0