det är fan inte min dag

FY HELVETE vad less jag är !!! Inte ens halva dagen har gått och det har redan skitit sig helt galet mycket för mig. Jag ställde klockan på tjugo över sex så jag skulle kunna snooza en gång. Jag vaknade, snoozade, skrev sms, snoozade lite mer (för min nya säng var så skön att ligga och dra sig i). Tänkte att jag skulle upp senast tio i sju. Nähä, tio ÖVER sju vaknade jag, kastade mig upp ur sängen, på med kläderna, slängde i mig en macka. Och när jag skulle borsta tänderna fick jag damp då tandkrämen nästan var slut och jag med min cepetumme orkade inte ta i. Men det fixade sig.
Sen upptäckte jag att jaha oj, bussen går liksom om 10 minuter. Så jag drog på mig alla kläder, vet inte hur länge det var kvar men slutade iaf med att jag hann till bussen med en sekund till godo. Jag hatar att stressa på morgonen! Jag höll på att somna på bussen för jag var så fruktansvärt trött. Så skulle vi redovisa en pjäs på morgonen på engelskan. Jag tömde hela skåpet för att hitta pappret där alla replikerna stod. Hela skåpet tömde jag, och glad var jag inte.
Själva redovisningen gick väl hyfsat men sen tänkte jag att nu skiter jag i allt så jag ringde till Linnea, hämtade hennes nycklar och stack till henne och sov. Alla skulle ändå skriva prov på matten och det ska jag göra nästa vecka.
Christoffer ringde och väckte mig, nu sitter jag här. Börjar idrotten om 10-15 min så jag ska knalla dit. Ska ändå inte vara med men jag får närvaro bara jag är där ju. Först i typ mars får jag ju börja vara med på idrotten :s

Nä nu ska jag kila, ursäkta dampinlägget men jag är arg. Och den här dagen är fan inte min.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

jobbig dag :/



vissa dagar går allt skit, speciellt om dagen börjar dåligt!!!



Hoppas i morgon blir en bättre dag :D kramis

2009-01-27 @ 23:19:59
URL: http://mimsandhershit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0