hemma idag

Missade på något sätt bussen imorse fast jag var uppe i tid. Antar att tiden gick för fort helt enkelt, började tjorva med bussar och skjuts men det slutade med att jag inte kom iväg till skolan alls. Hade ändå bara en lektion så det spelar väl ingen större roll. Mådde inte så bra heller så jag gick och sov igen och när jag vaknade mådde jag ännu sämre så jag ringde och sjukanmälde mig.

 
Klev upp och åt och tog en promenad med hunden upp till Malmberget i det fina vädret. Fick mycket lättare att andas men det var jobbigt att gå så långt när man är förkyld. Nova hittade iaf vatten att plaska i på vägen och var helnöjd. Hon fick kakor och makaroner hos mormor och morfar också så hon ville väl inte åka hem ;)
 
Pappa och Malmgren har slängt mammas soffa på soptippen, ÄNTLIGEN! Fy fan vad jag hatade den och för att inte tala om hur man skämdes över den när det kommer nytt folk. I slutet av veckan dyker en ny soffa upp hos oss. Mamma och Edvin var också med till soptippen tydligen. Sen kom p, M och E hit och fikade. Jag och Edvin satt och pratade med Turbo och lekte med "gossegisen" som han säger. Sen har jag börjat städa i mitt rum. Det är väldigt ovanligt att jag städar när inte nånting speciellt ska hända. Det händer typ en gång om året annars. Men nu städar jag för fullt! Har dock lite kvar men jag gör nog kväll nu och fortsätter imorgon. Ska rasta hunden och sen läsa igenom lite spanska för vi har nämligen muntligt prov imorgon och jag kommer dö för jag kan ingen spanska.

Jag vill ha sommarlov nu. Skönt att denna skolvecka snart är över, nästa vecka går jag fyra dagar och sista veckan lär gå fort. Sen väntar sommarjobb. Herregud var tiden kommer gå fort, jag har redan fått ångest :o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0