något som fastnar i tankarna..

..det är när tjejer pratar om sina pojkvänner som om de hade hela trädgården full med träd där det växte pengar på grenarna. Jag förstår mig inte på dom som gnäller på sina killar efter pengar när de själva ”inte har råd”. Det låter dessutom som att dessa tjejer inte skulle kunna lägga ut ett öre extra för sina generösa pojkvänner om det skulle behövas. Men vad vet jag, jag kan ju ha fel. Det är i alla fall bara nånting som fastnar i tankarna när jag hör tjejer prata om att de ska be sina pojkvänner betala något dyrt som de själva inte har råd med, som inte gynnar deras pojkvän alls utan bara de själva. För det är dålig stil och det är egoistiskt. Pojkvänner är inte till för att tjata till sig pengar från, det tycker inte jag i alla fall. Punkt slut.

Kommentarer
Postat av: Sofie

lååter kanon så ska det va :P

2009-05-13 @ 16:32:35
URL: http://sofielou.blogg.se/
Postat av: Pernilla S

Håller med dig där! Okey om man kanske lånar pengar till en glass men det är ju bara 20 spänn typ och det kan man ju betala tillbaka sen. Men att låna typ 500 och mer, lite väl mkt tycker jag. :) Jag vill alltid betala tillbaka mina skulder till kompisar och även till föräldrarna ibland, beror på vad man köper!

2009-05-13 @ 17:40:54
URL: http://pernillaha.blogspot.com
Postat av: hrmf!

aarå, sen är det ju lite skillnad på hur länge man har varit tillsammans också!

2009-05-14 @ 20:49:33
Postat av: Isabelle Linestedt

Som du kanske redan förstod så vare jag som var din anonyma komentar! Och det är bara en sak jag vill tillägga, och det är bara för att ens pojkvän betalar en hel del åt sin flickvän så tycker jag att det är helt naturligt. Eller ja, kanske inte om man bara har varit tillsammans i några månader, men har det gått så långt att det har blivit år, så är det ju faktiskt så att man börjar leva tillsammans, man delar på allt. Allt mitt är hans, å allt hans är mitt! förstår du? Jag tycker inte alls att det är egoistiskt på något sätt, allt jämnar ut sig i längden! Jag menar, förgudsskull, vem är en sådan idiot att man bara är tillsammans med någon för pengarnas skull? Då skulle det ju faktiskt vara billigare att vara singel. Såja, nu fick jag mitt sagt!

2009-05-19 @ 17:34:01
URL: http://IsabelleLinestedt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0