Fartfylld helg i alla fall

Är så trött så jag vet inte vad, har bara sovit sju timmar på två dygn. Mina ögon är som två stora kryss. Uppstigning 04.45 igår och avfärd 06.00, fast det blev vid halv sju istället. Kom sedan hem vid 18-tiden och åt middag sen dröjde det inte länge innan telefonen ringde och det blev dags för att åka ut och snurra på stan i bil och såklart SURRA. Tror det var välbehövligt, eller hur? :)
Kom hem rätt tidigt, mina finska grannar väntade på taxi till krogen och började surra. Det är olika finnar som bor här i perioder i lägenheter. Just dom här som jag träffade igår har jag inte träffat förut inte alla iaf. Men dom är faktiskt rätt trevliga. Och ville att vi skulle komma på efterfest och frågade vilken dörr jag bodde i och jag bor vägg i vägg med dom så jag var lite orolig att dom skulle ringa på när dom kom hem från krogen och väcka mamma eftersom jag har sovit hos pappa haha ;) Men har inte pratat med mamma så vet inte om dom gjorde det.
 


voff!
 

Uppstigning 5.15 idag och avfärd 5.50. Tog typ en och en halv timme att åka 9 mil för det snöade nå kopiöst! Fast det avtog. Hemfärd blev det kring 15.00 men vi var hemma först 17.00, tog skitlång tid att åka. Anna körde typ 50 km/h och ändå fick hon nästan sladd på bilen ibland. Snorhalt med andra ord..
Lyckades iaf byta min munkjacka med Lina så nu jävlar får jag faktiskt upp dragkedjan hahah! ;) Så nu är vi båda två nöjda och glada för hon skulle nog ha drunknat i sin eftersom hon är så liten i sig.

Tänkte gå och sova 18.30 idag för jag var så död men tydligen vart det inte så. Har nyss duschat och börjar bli pigg = inte så jättebra... Och det här inlägget vart ju såååå intressant!! Nu ska jag avrunda för jag blev jävligt sur :D :D ....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0