Fortfarande onsdag

Jag är trött. For och duschade efter idrotten och åkte sen buss hem, hur trött som helst. Sängen lockar men nej, jag måste plugga spanska och geografi. Imorgon har vi geografiprov och sen nå spanska muntligt förhör :s Men blir nog att lägga sig tidigt ikväll ändå (eller i alla fall försöka) för jag är så trött.

Har fått läkartid på fredag också. Det känns helt okej faktiskt. Tror jag ska be dom kolla båda knäna när jag ändå är där, fast jag kommer nog bara att få en remiss och bli vidareskickad. Men bra att det tas tag i iaf. Är ändå ett bra tag sen jag var hos läkaren nu. Dom vet nog det mesta om mig och dom vill alltid prata om Christoffer, dom är alltid så nyfikna. Fast jag trivs faktiskt att vara där, har blivit så van sen jag hade körtelfeber och halsfluss förra året ;)
 


 

Jag är iaf lagomt irriterad på Halebops kundtjänst via nätet. Visst är det bra att det finns men dom verkar ju knappt läsa igenom mejlen man skriver och skickar samma svar flera gånger och inte nog med det är det så segt. Tror jag mejlat fyra gånger om samma problem nu. Men nu skulle dom i alla fall skicka hem ett nytt simkort till herr C och se om det går bättre då. Får hoppas det.

Nu ska jag nog äta, sen ska jag försöööka titta igenom spanskan en gång och sen snegla lite på geografiboken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0