Impuls, impuls

Hittills har det varit en dålig vecka, mitt humör är en aning snett :) Men det ska nog bli bättre för imorgon är det ju killer-torsdag, ojoj! Vi älskar torsdagar (eller så inte). Men nu ska jag uthärda i 3,5 skolvecka sen får jag lite ledigt.

Jag väntar på att Bonde ska börja, vet inte om jag ska över till mamma och se det för jag behöver fixa till naglarna och jag har inge nagellacksborttagning hos papi. Linnea är i byn så jag måste se Bonde själv, buhuhu! Och det var tänkt att jag skulle upp till David ikväll men den grabben förvånar mig inte. Så nu ska jag nog kila över så att jag inte missar nånting typ.
 


 

Är dödligt sugen på att slänga hårfärg i håret och färga det mörkt igen! Satt och tittade på gamla bilder nyss och det var rätt fint med mörkt hår. Men nej, jag ska inte. Inte ännu i alla fall. Först ska jag bli blond, sen får jag se vad som händer. Så småningom måste jag köpa lite hårfärg och ljusa upp det som jag tycker är orange som jag har på skallen nu och sen får jag se hur ljust det blir då och hur jag ska ha det.

Nuuuu ska jag kila!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0