Trasigt knä?

Igårkväll var jag och mamma in på Ica och skulle köpa popcorn. När jag satte foten innanför dörrarna så högg det till i vänster knä men jag fortsatte in och vi valde läsk. När vi sedan skulle gå vidare så kunde jag inte belasta knät, det gjorde skitont och knäskålen var helt sne. Har haft dåliga knän ett tag, dom brukar "klicka" när jag går och ibland hugger det till, men det brukar gå över och jag har aldrig känt såhär att jag inte kan belasta över huvudtaget. Kändes som att någon hade petat in en gaffel under knäskålen och försökte trycka den ur från benet.
Mamma funderade på om knät hoppat ur led eftersom det var så snett, men jag kunde ju böja benet. Hon började prata om att åka in på akuten men det var ju inte säkert att det var nått och man blir ju sittandes där i flera timmar hur som helst. Så jag ringde pappa och fick prata med hans tjej som jobbar på sjukhuset, hon sa att det kunde vara nånting med ligamentet och att jag skulle undvika att gå och se om det hade gått över till dagen efter. Så det blev att åka hem. Haltade ut från affären och det såg förmodligen ut som att jag hade skitit på mig eller nått när jag gick ;D Hade ont hela kvällen men efter ett tag gick knäskålen tillbaka till sin "normala position". Förmodligen var det nån nerv som hamnade i kläm när knät höll på att hoppa ur led (för det var troligtvis det som hände) och därför kunde jag inte gå eller belasta knät.
Imorse när jag vaknade var det iaf bra, har inte känt av det nått idag :) Hoppas bara att det inte är nått som kommer tillbaka igen, för det gjorde förjävligt ont.
 

 
Ikväll har jag ingen söndagsångest, skönt. Det kan bero på att jag är ledig imorrn? ;) Ska springa på stan då med mamma och hennes kompis tror jag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0