Min väska håller på att dö

Min väska väger 9 kilo, den är så fet att den håller på att spricka. Hoppas den håller ner till Gävle iaf, den lär vara smalare på vägen hemåt för Christoffers kläder tar sån plats, förstår inte hur han lyckas packa när han ska iväg :o Jag kan inte ta med allt som han har här för det rymdes inte i min väska haha.. Men lite får jag med mig iaf, men måste ju ha kläder själv.
 


 

Jag har gjort allt, förutom att rasta hunden och städa i fågelns bur. Jag börjar med det sistnämnda, så jag ska snart springa över till pappa. Han skulle skjutsa mig till tågstation också. Jag HOPPAS verkligen att ingen sitter bredvid mig så att jag kan ligga ner när jag tänkt sova inatt. Det är så jävla trångt annars, för jag har tänkt ha min väska framför mig på golvet för den är så jävla tung så jag kan inte göra nå annat med den (a)

Idag hade jag en kort lektion i skolan, tror det var historia? Haha, vet inte men vi pratade iaf om rapportskrivningen som vi ska syssla med efter lovet. Sen åkte jag hem, hann typ inte vara hemma i mer än 20 min så skjutsade mamma mig till skolan, gjorde omprov i matte, kuggade förmodligen på det eftersom jag typ inte gjorde nå alls, åkte hem, åkte tillbaka till skolan för att ha indval och sen åkte hem igen. Och sen dess har jag duschat, ätit, packat och sådär.

Nu ska jag göra nytta för om lite mer än en timme så lämnar jag Gällivare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0