En helvetisk vecka


I'm broken when I'm open, and I don't feel like I'm strong enough
 

Veckan har varit stört, sjukt jobbig. Bland den värsta veckan i mitt liv om jag ska vara ärlig. Har hänt så jävla mycket osv blablabla. Måndag var ändå jobbigast då min bästa vän på fyra ben som funnits vid min sida i 14 år fick somna in.
Har varit ledig måndag och tisdag pga det, sen skola igår och idag. Och torsdagar är så hemska, fyra lektioner x80 min och en x60 min!! Död åt allt. Dessutom, eftersom jag vart ledig så är jag i Martin och Jespers grupp på nå samhällsarbete, riktigt flitigt jobbande pojkar det där, hehe. Frågan är hur vårat arbete blir ;) Men lyckades nätt och jämt ta oss igenom skoldagen, jag med en sprängande huvudvärk som blev värre när jag kom hem tack vare ett jävla brev.
 


min bästaste pigiligi!
<3
 

Imorgon går jag 8.00-15.00 men jag har hål från 9.20 till typ 13.40 eller nått så då ska jag hem och ta de lugnt. Skönt! Sen får jag se vad som händer i helgen, men ska till Jokkmokk över dagen på lördag iaf. Nu ska jag hoppa i duschen, trycka i mig lite mer alvedon och sen sova eller nå sånt om jag inte ser en film!

--
Du har slutat bry dig, eller i alla fall känns det så. Inte alltid, men ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0