På hemmaplan igen?

Imorse kom jag hem med tåget, helt död. Var hemma en timme sen åkte jag till skolan, går bara 9.45-13.55 idag. Har inte varit så trött som jag trott, sov inte alltför mkt på tåget för det var galet störande människor i samma vagn som skrek och hade sig exakt varenda sekund som dom var vakna. Nu är jag sjukt trött iaf. Ska åka på styrelsemöte sen, rasta hundarna när jag kmr tillbaka och sen ska jag gå och lägga mig, vilket nog blir före niotiden eller nått sånt.
 
Nu ska jag bildbomba er med några av bilderna som tagits. Har tagit jättelite tkr jag, men vart ändå typ 100 st eller nått, så slänger upp ett tjugotal eller nå.









(alltså ja, jag och Bosse dansade! :))

Vi träffade nån utvecklingsstörd (antar jag) när vi skulle handla godis i stan efter att vi varit hos Olle förra veckan. Två assistenter skulle få in henne i minibussen så jag och Christoffer gick in på kiosken och skulle handla och just då när vi vänder ryggen till så drar hon till med världens apvrål, jag skojar inte men jag höll på att skita på mig, fyfan vad rädd jag vart! Sen började hon jaga runt ena assistenten med en petflaska i handen och skrek och slog den efter assistenten. Jag var seriöst rädd på riktigt och sa att jag inte vågade gå ut från kiosken sen haha! När vi var påväg ut så hörde vi att hon låg i bilen och grinade. Efteråt skrattade jag åt det men jag var fan livrädd när hon var galen :(
 
Idag har jag sökt sommarjobb också, bara hoppas att man får det. Två månader kvar till sommaren nu, jag längtar men ändå finns en viss oro inom mig. Den har visserligen funnits där länge, men ändå. Var tråkigt att lämna Gävle, för det var så himla vårigt och fint där, hemma är det snö, men visst är det väl vår här med. I helg vill jag åka ut och grilla! Vi var till Dådran också, i Dalarna, till Christoffers farfar och sov där en natt förra veckan och där var det verkligen vår, öppna åkrar utan snö. Det vill jag också ha nununu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0