There is no moving on (I'm already gone)

Kanske är dags att skriva ett ord eller två nu.. Är duktig och skriver om intervjun med morfar som jag har gjort på historian så nu är jag typ klar med de då har jag resten av uppgiften kvar att göra, vet inte när den ska vara inne men blir väl att jag gör det på lektionen på fredag.

Mamma färgade sitt hår igår eller om det var i förrgår, och det vart så fint så jag blev så jävla sugen att färga mitt mörkt igen ;o Men jag ska fan inte göra det förrän till hösten tidigast, och jag kommer säkert ångra mig då också för att det tar sån tid att få ljust hår igen om man inte vill förstöra de så mkt och färga typ hundra gånger samtidigt haha, men.. Jag trivs nog egentligen bäst i mörkt hår faktiskt.. Jag hatar utväxten när man har ljust hår för den blir så mörk på mig, när jag har mörkt hår så är utväxten inte störande förrän den blir värsta lång och det låter jag den aldrig bli. Det ser helt enkelt mer naturligt ut när jag har mörkt hår när utväxten kommer :p På bilderna nere har jag utväxt på bilden till vänster och så är de nyfärgat på bilden till höger.


två bilder från 2008 när jag hade mörkt hår..
 
Nä fyfan vad fint det är med mörkt hår, vad sugen jag blir att springa och köpa en färg och slänga i håret imorrn :)))) Men nu ska jag koka te och fortsätta smsa med M medan jag väntar på att Herr C ska sätta sig vid datorn igen så jag kan skriva åt han på msn innan jag går och lägger mig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0