Dödstrött ikväll

Snacka om att jag är död nu. Så jäkla trött så jag vet inte vad. Klev upp rätt sent idag och så frågade Sophie (Christoffers kusin) om jag velade med ut på en promenad och det passade ju bra eftersom jag var tvungen att rasta hunden så vi gick efter ett nångång och var hemma igen typ tre. Vi knallade runt och pratade och satt vid Vassaraälven och slängde pinne till Nova som badade och levde livet.
Fyfan vad härligt väder det var, så varmt och skönt! Var riktigt härligt att vara ute och promenera. Hon kanske skulle ut och gå imorgon också när hon fått hem barnen, så då skulle jag och Nova också följa med, hon skulle höra av sig iaf.


Var till mormor och morfar och hälsade på, och fick 400 gram norsk choklad!! Galet gott är det alltså, har ätit lite av en nu sen ska jag spara den till helgen och den andra ska jag spara ett tag tänkte jag, så man har. För nu är det snart slut med att få norsk choklad för i september åker dom till stugan sista gången i år. Och jag har inte varit där en enda gång!! :( Känns verkligen jättetråkigt, har bara hänt en gång förut i mitt artonåriga liv att jag inte varit till stugan en enda gång på ett helt år. 

Var meningen att jag skulle på bröllop och fota imorgon kl 11, eller ja jag vart tillfrågad idag, men seriöst jag är så knäckt och sliten efter tågresan så jag behöver sova ut imorgon känner jag. Sov ju länge idag men känner mig ännu inte riktigt pigg och fräsch. Hatar att tacka nej och det känns dumt nu men jag lära få ta det lite lugnt känner jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0