Kanske handlar det om rädsla, älskade du


Och jag tror du har lagt för många tunga stenar och krossade drömmar på mitt hjärta 
för att jag någonsin ska kunna lita på oss igen


Hemma efter hundtävling. Imorgon bär det av till nästa, i Luleå. Har tänkt hinna med lite shopping också :) Startar just efter klockan sex och det kanske blir jag som kör så jag ska hoppa i duschen och sen lär jag nog gå och sova så man orkar upp imorrn. Det är ju inte bara det som ska orkas, man ska ju orka springa och tävla också.

Är bättre i benen iaf så hoppas det är bra imorgon. Gud vad jag vill ha långt hår igen, har suttit och tittat på gamla bilder. Längtar tills det växer ut igen, men det växer ju så sakta :( Dumma blondering som har förstört mitt hår och gjort det kort. På onsdag ska nog Sophie klippa mig så det blir jämnare och sen ska jag låta det växa. Ja hon ska ju bara toppa håret så det ska nog gå bra. Sen blir det till att spara, men jag ska vara duktigare att toppa det så att det inte blir så förstört i topparna att man lär klippa av halva håret när det väl är dags.

Nä, nu ska jag ställa upp den lilla pokalen som min hund vann idag på hennes prishylla, sen ska jag slänga mig i duschen. Efter det blir det nog lite teve innan sängdags :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0