Söndagsblogg

Är leessss. Har varit utan dator nu hur länge som helst, suttit vid mammas hela förra veckan och denna vecka, och nån gång vid min lillebrors som jag gör nu. Pappa lämnar in datorn imorgon, då försvinner allt på den! Har bränt ner allt jag vill ha ju, så det är nog egentligen bara bra för då kanske den slutar sega och dampa sig hela jävla tiden. Den var bäst på att göra det.

Är så drygt bara att sitta vid nån annans dator, har massa bilder på kameran och i mobilen som jag vill ha bort. Och har fota åt Siv också och vill att hon ska få dom bilderna nångång ju. Och nu vill lillebror dessutom ha tillbaka sin dator, kul -.-

Nåjaaa, ska hoppa i duschen nu. Har suttit och planerat kommande helgen med Linnea, och imorrn är det ju måndag så vi börjar nedräkning redan då ju haha! Tragiskt att det är september månad på onsdag, hösten är ju snart här :( Eller egentligen är den väl typ redan de.. Fast jag ska inte klaga, går ju fortare tills jag får rulla ner till Gävle när det blir september :) Även om det är ett tag kvar, så går nog september fort för har nånting planerat varje helg och dessutom drar vi igång med kurs också två dagar i veckan så september månad kommer nog bara susa förbi är jag rädd för!



Duschen nu då som sagt, börjar 11.20 imorgon och mamma skjutsar mig så jag kan sova rätt länge. Börjar 11.20 varje måndag, inte dåligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0