Har lugnat ner mig nu

Känns lite bättre, har kanske kommit på en rätt hyfsad lösning inför framtiden. Usch vad jag hatar att jag är sånt planeringsfreak, det är inge kul när det inte går som man vill då ;)

Har iaf skrivit 2,5 sidor på engelska bokrecensionen, det är med dubbelt radavstånd dock. Har en hel del kvar men har börjat iaf, och det är duktigt av mig. Sen har jag skickat min samhällsuppgift till min lärare för att se om det är godkända frågor och jag kan börja med min undersökning.


Kul att man har ordning hemma osv, nästa vecka när jag är hos mamma ska jag fan rensa bort alla kläder jag typ aldrig använder. Det där är allt som låg på golvet för det får inte plats i garderoben, och det är typ massor som bara ligger och skräpar. Så får rensa och slänga nästa vecka!

Nu ska jag gå ner till tvättis och kolla om tvätten är torr, torkskåpet har typ jättelåg värme verkar det som för tvätten var inte torr när den hade hängt i tre timmar -.- Är den inte torr får jag fan ett utbrott haha. Sen ska jag titta på Paradise hotel, fixa studentbeställningen, rasta hunden och så kolla Bonde söker fru om jag kommer ihåg det. Känner mig duktig som faktiskt gjort nytta idag, tvättat och lite läxor. Duktig tjej för en gångs skull. Kanske bäst att fortsätta med lite skolarbeten sen när man ändå är igång?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0