Hårfärg är bara problem

Min käre pojk sitter på tåget och jag känner mig som ett barn på julafton. Det är så länge sen han var upp hit så det ska bli kuuul när han kommer! Och han ska få sina julklappar, och sen får jag mina när jag kommer ner till han. Tåget är en timme försenat nu och blir säkert mer under natten, det skulle inte förvåna mig. Men huvudsaken är att han sitter på tåget iaf! Ska snart gå och sova så det blir morgon fortare haha, dessutom är jag faktiskt jäkligt trött redan :)

Fan vad färgen går ur mitt hår hela jävla tiden!! Less jag blir, det är en månad sen jag färgade det sist och slingorna lyser igenom på flera ställen. Speciellt på högra sidan som man ser på bilden till höger, fast det ser inte sådär extremt ut i dagsljuset kan jag ju tala om :p För då lyser mina slingor igenom lite här och var, så det ser ganska naturligt ut. Men det är fortfarande inte snyggt!
Vad ska jag göra åt mitt jävla tråk-hår? Har lust att färga de lite rödaktigt, men jag skulle lessna. Vill ha det mörkt med röda slingor, eller med blonda slingor. Så nått av det blir det väl nån gång, får se när jag orkar och om det ens skulle bli bra. Hatar verkligen mitt hår, det är så tråkigt och när jag färgar det fäster färgen aldrig nå bra och mitt ljusa hår och gamla slingor lyser alltid igenom :(

Nytvättat och ofixat på bilderna, INTE fint i färgen, nä... Less!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0