Torsdag-söndag i en massa ord och bilder

På torsdag kom jag som sagt till Gävle fyra timmar sent, for till Christoffers mamma och Jari och så var vi där tills typ vid femtiden tror jag sen for vi hem till lägenheten. Och det var första gången jag såg den, han har inte fått dit alla grejer ännu men jag tycker den är fin :) Kerstin, Christoffers farmor och Tord kom dit och hälsa på också och sen kom Öberg förbi en sväng.

På fredag gjorde vi en massa ärenden, hämtade paket i Norrsundet, var på banken i Bergby, hälsade på Marianne (hans gamla låtsasmamma) som vi träffade på Ica och såg hennes nya lägenhet och så följde jag med Christoffer på boupptäckning efter att hans morfar har gått bort. Sen minns jag faktiskt inte vad som hände men jag tror några av hans kompisar var och hälsade på, och sen var vi till Martin en sväng eftersom dom bor grannar nu, sen gick vi hem och sov.

På lördag åkte vi till Stockholm, var framme vid tolv har jag för mig? Vi gick på mässan och kollade, sen åkte vi in till stan och fikade och sen shoppade vi, fast vart inte så mkt shopping för min del. Sen åkte vi och checkade in på hotellet, for sedan med pendeltåg in till centralen, vidare med tunnelbana och sedan byte till tåg innan vi var framme hos min morbror, hans sambo och hennes dotter. Där åt jag och Christoffer en väldigt god middag och åt glass och pratade. Morbror skjutsade ut oss till Upplands Väsby så vi kunde ta pendeltåget direkt till Älvsjö så vi slapp byta flera gånger igen. Var på hotellet strax efter elva, sen badade vi badkar och så var vi och spanade runt lite innan vi somnade typ klockan två.


Hade lite problem med att få upp C på lördagmorgon, fastän vi skulle upp halv nio och hade fått 1,5 timmes sovmorgon.. (Vi sover i bäddsoffan för han har inte hunnit få en säng till lägenheten ännu)


Christoffer i bilen på väg ner, sen på den andra är när vi väntar på pendeltåget från Älvsjö till centralen


Hotellrummet där jag, Christoffer, Lina och Therese sov. Det som de andra sov i såg iofs likadant ut.


Vi bodde på tolfte våningen så det var rätt högt!


Christoffer köpte ett par skitsöta pyjamasbyxor åt mig som jag sprang runt i på hotellet sen haha! Dom passar mig perfekt. Det är små isbjörnar och hjärtan på och så står det snooze. Sen andra bilden är på kvällen när han sitter vid datorn.

På söndag var vi på mässan från klockan elva på morgonen. Christoffer hade tänkt åka hem vid fem-sex tiden men det var dåligt väder i Stockholm och tydligen snöstorm och kaos i Gävle så han var tvungen att åka tidigare. Jag ville inte att han skulle åka själv i vädret så vi ringde till SJ och hörde om jag kunde hoppa på i Gävle istället, sagt och gjort. Så vi for till Gävle innan tre, stannade på vägen och åt en sväng och var hemma till klockan var sex. Tåget skulle gå elva men vart försenat till kvart i ett. Christoffer fick sova hos Jesper så han slapp köra hem i ovädret och jag klev på tåget hemåt.


Fanns alla möjliga raser på mässan, i olika storlekar och färg. Här får man se hundar från hela världen! Till höger en japansk hundras och till vänster en fransk hundras.


Christoffer fastnade för freestylen som han tyckte var rolig att titta på, men det är en bra publiksport. Frida Binette och Poppy på bilden, som vann NM förra(?) helgen sa speakern.


På tåget påväg hem.. Stina ser dock inte så glad ut, kanske pga förseningen? ;)


En väldigt glad Helena! Bilden på Anna skippar jag att lägga ut för det var inte en så charmig vinkel den var tagen i, men hon var iaf med hon också!

Kom hem kl 18 istället för kl 13. Fick åka buss från Boden och allt var väldigt tjorvigt men jag orkar inte gnälla nå mer för nu är man äntligen hemma. Fick även veta att jag är ledig imorgon eftersom vi flyttat religionprovet till efter lovet. Det betyder alltså att jag har jullov nu. SKÖNT! Fast jag hade iofs kunnat stanna i Gävle om jag hade vetat om det då, men men. Nu är jag iaf helt död så jag ska rasta min hund och sen ska jag lägga mig på soffan och bara ta det lugnt hade jag tänkt mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0