Ingen vanlig tisdag direkt

Sov hos Linnea igår så vaknade upp där imorse, skönt att inte behöva åka buss på morgonen! På morgonen när Linnea borstade tänderna så slutade vattnet rinna på toan, men vi tänkte inte mer på det för det funkade i köket så vi knallade iväg till skolan och tydligen så hade vattenledningen frusit så vi hade inge vatten i skolan så lektionerna vart inställda och alla fick gå hem utom vi såklart, för vi lärade ju ha spanska givetvis -.- Åkte i alla fall hem efter spanskan och Linnea följde med, vi åt mat och sen tog vi det lugnt hemma innan vi gick på stan en sväng.
 
Jag skulle verkligen inte köpa nått men jag kom såklart hem med en liten påse ändå. Jag måste spara alla pengar jag har till Luleå men jag har förmodligen nån sjukdom för jag kan inte lämna Lindex utan att ha köpt underkläder, haha! Visserligen vart det bara tre par trosor som fick följa med hem men ändå, nu måste jag hålla mig hemma tills nästa vecka så jag har nå pengar i Luleå. Fast inte så stor risk att pengarna tar slut här när vi knappt har nå affärer :)
 
 
Nu sitter jag här och fryser och är hungrig. Dessutom är jag jättetrött. Tänkte sova lite antingen före eller efter maten, så nu ska jag plocka med datorn och alla andra grejer över till pappa för jag är där den här veckan. Ikväll tänker jag rasta hundar, titta på Paradise hotel och sen sova tidigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0