Första dagen - check!


Min hund har en rätt skön sovstil med nosen...

Ja då var första skoldagen förbi. Det var inte så jävla jobbigt men inte heller att föredra. Längtar inte efter alla killertorsdagar. Egentligen har jag ingenting att skriva men jag kan väl skriva ändå.

Igår var jag på stan och plockade med mig två par nya jeans hem, brabra. Eftersom alla mina jeans har försvunnit en och en hade jag bara ett par att använda (eller ja egentligen har jag två men vill bara ha nå skor med hög klack till dom andra) men det var iaf bra med två par nya för nu slipper jag gå med mjukisbyxor fem dagar i veckan ;) Fast det är fan så mycket skönare att gå i det, hade kunnat ha det hela tiden men det känns lite väl slitet haha.

Igårkväll gick jag och la mig typ halv tolv, hade varit jättetrött hela dagen men sen när jag la mig blev jag hur pigg som helst! Låg och skrev lite sms men var klarvaken fast somnade till slut, sen vaknade jag klockan fyra och var jättepigg men var tvungen att somna om och när klockan ringde vid halv sju så var jag också helt pigg, vad hände? :o Låg kvar i sängen till kvart i sju bara för att, men kan inte förstå att jag var så pigg jag som alltid försover mig och snoozar en timme.

Nu ska jag vänta på middag och sen ska jag hoppa i duschen!


Everyone I met has made me what I am today
and every choice I made has led me here today
and every time I see your face
I find my way


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0