På tåget

Kanske dags att uppdatera nu då, har väl inte gjort det sen i måndags typ. Problemet är ju sen bara att komma ihåg vad man gjorde typ. Skrev ett inlägg igårkväll men datorn dummade sig så det sket sig och jag orkade inte skriva nå nytt igen.
'
I onsdags vet jag iaf att vi var in till stan på sommarkväll med Sebbe och Öberg en sväng. Sen igår höll pojkarna på med bilen och jag socialiserade mig med grannarna medans. Skulle upp klockan sex imorse så jag gick och la mig vid ett, då skulle herr C bara dricka upp ölen så skulle han komma ut och sova, men så vakna jag tjugo i tre och var in och drack vatten och han var fortfarande inne. Fast då kom han ut för han var tydligen påväg, sen somna han fyra men jag kunde inte somna förrän fem. Så har sovit tre timmar inatt då alltså. Helt död.
'

Fylltrattar igår :)
'

Som sagt..

'
Nu sitter jag på tåget till Stockholm, ska vara framme 9.30. Åker förstaklass så har fått frukost och så har jag internet också :) Senare idag sticker vi ner till Skåne och blir där till lördag nästa vecka. Sen börjar vi åka uppåt, och hämtar upp Christoffer på vägen om han inte har fått nå jobb då så följer han med upp. Låter heltöntigt att jag kommer sakna han nu när jag får se han nästa vecka, van vid flera veckor emellan annars. Men kommer faktiskt sakna han medan jag är borta! :)
'
Puss på han!
'
Nu börjar jag bli åksjuk av att sitta och läsa och skriva så nu ska jag nog stänga av dumburken, är ändå framme snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0