Mardröms-onsdag

Det är helt sjukt att det är andra juni redan. Har två skoldagar kvar. Jag dör. Måste göra klart samhällsen, geografin och sen på fredag nå muntlig historiagrej. Måste hämta grejerna från ind-valet och tömma skåpet. Gör nog det typ imorrn om jag orkar. Lär komma ihåg att ta med mig nå att sätta allt i.



Ledig idag, var till tandläkaren halv åtta imorse. Mardröm. Trodde jag skulle dö. Dog inte. Hon var jättegullig hon som kolla käften på mig. Lite töntigt att jag aldrig har varit ensam till tandläkaren i mitt 18 åriga liv. Men jag har tandläkarskräck, hur töntigt det än låter.

Ångrar mig sjukt mkt att jag inte tog tandställning när dom försökte övertala mig för sju år sen. Då hade jag haft fina tänder nu. Har visserligen aldrig varit nöjd över mina tänder men när man gick i femman var det töntigt att ha tandställning. Och nu skulle jag aldrig kunna ha det heller, för dom måste garanterat dra ut tänder och skit för att jag har så trångt bett och jag som har tandläkarskräck skulle hellre dö än vara med om det.

Sitter och tittar på silverringar som man får gravera på utsidan. När jag har jobbat och fått lön ska jag beställa en sån bara för att jag har råd. Har velat ha det typ i ett år nu. Men har ingen aning om vad man ska välja för text. Och nått speciellt vill jag ha, dessutom måste det vara nått man inte blir less på. Hade först tänkt beställa från såna som stansar ringarna själv men det är lika att beställa från nå företag när man ändå ska beställa. Ringen jag kollat på nu kostar 490:- och då ingår ett ord. För varje extra kostar det 100:- så jag måste klura ut vad det ska stå på den.
Hade velat ha nå latinskt ordspråk men då måste man hitta nått som är kort men ändå bra. Aja, jag hinner fundera det är lång tid kvar.



Nu ska jag packa, åker ju trots allt i övermorgon. Christoffer är ledig tills på onsdag, finfint för då är han hemma litegrann när jag är där :) Ska hinna hoppa i duschen om jag hinner också, annars ikväll. Sen äta och klockan 18 ikväll ska Maria träna min hund, sen ska jag och Anna förbererda inför morgondagens kursavslutning. När jag kommer hem därifrån blir det en cykeltur. Sen sova.

Blev typ en mil långt inlägg men nu ska jag avlägsna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0