Tatuering på G, snaaaart

Den här skolveckan har gått sjukt segt, trots att jag har varit ledig två dagar... Pratade med Christoffer till tio över två inatt, fick sova fyra timmar. Gissa om jag var något jävla trött imorse -.- Var tvungen att sova när jag var hemma på håltimme haha.

Idag gjorde vi klart geografin och skicka in den. Har G i både geografi och nk men kunde inte vänta mig så mkt annat haha. Sen i spanskan hade jag VG+ och de trodde jag då aldrig, har kämpat som fan med den där tråkiga skiten och nu är det äntligen över. Hade MVG- på båda engelska bokrecensionerna och har hämtat grejerna från indvalet. Imorrn har jag historia, då ska vi ha nå muntligt grejs och så ska vi fika. Och det är min sista skoldag innan det efterlängtade sommarlovet, tömde skåpet idag.

Ska skriva klart samhällsen nu, kurs ikväll sista gången. Kul att det regnar som fan, tycker synd om våra små nybörjare. Lite bättre väder hade det väl kunna vara.. Efter kursen ska jag packa lite mer och de sista tar jag imorgon. Känns inte som att jag är påväg.


Kom på idag att jag ska spara lite av pengarna efter sommarjobbet. Hade först velat ta en sistaminuten resa till sensommaren eller hösten men då går ju alla pengar åt till det. Och jag vill åka till Stockholm med mamma för lite av pengarna så att vi kan åka till morbror. Mamma har inte kunna hälsa på han på flera år så jag tycker vi ska göra det.

Kom iaf på att jag ska spara en del av pengarna till min tatuering! Så kanske den äntligen blir av :) Om jag inte sparar kommer jag nog bara skjuta upp det ännu mer eftersom jag aldrig kommer ha råd. Har tre porträtt som jag fixat till att välja mellan nu. Texten har jag redan klart för mig så.

Måste prata med Christoffers mamma igen och höra vem det var hon rekommendera, för jag kommer att tatuera mig i Gävle mest troligt. Så jag ska höra med henne för sist jag träffa henne så sa hon nån som var duktig på porträtt och sådär, så vill väl helst gå dit. Men det där lär ju också ta sin tid innan det blir klar, måste bestämma mig för vilket porträtt och det ska verkligen kännas bra, ska ju trots allt ha det med mig hela livet. Sen måste jag boka tid hos tatueraren också, så satsar väl på att få det gjort typ nästa år, haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0