Onsdagsrubrik


Jag hittade en gammal bild. Vi har fiskar. Typ hundra gånger så många som på bilden.
 
Nu kommer ett skittråkigt inlägg men skyll er själva när ni nu ändå läser det.
Imorse vaknade jag upp i Malmberget, gick till skolan tjugo över nio på geografin och hade redovisning, var klart typ efter 20 min så jag åkte hem, började sen tolv igen, hade 40 min nk och sen typ 40 min idrott sen slutade jag. Jag klagar inte :)
När jag kom hem så käkade jag lite yoghurt, sen mötte jag Lina vid bussen typ klockan tre och vi knallade till klubben med Nova och Kick, tog 45 min, sen kom Anna dit också och vi tränade och pappa hämtade mig efter fem nån gång. Sen har jag ätit och nu sitter jag här.
 
Snart ska jag hoppa i duschen, sen diska, ut med hunden, mata hundarna, göra spanskaläxan, kanske börja på samhällsuppgiften och sen ska jag sova. Jag är dödstrött, jag vill sova nu. Ska försöka göra tidig kväll ikväll tänkte jag. Killertorsdag imorgon, fast börjar en timme senare än vanligt men ändå..
 

Nu ska jag vara lite huslig.. Bilden är från december när jag bakade pepparkakor.. Har mitt förkläde på mig som jag gjorde i trean som vi hade på hemkunskapen på lågstadiet och säkert typ mellanstadiet :) Mamma har sparat det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0