Ångest hela veckan

Idag har jag i princip inte gjort nånting alls i skolan. Fick iaf veta att jag klarade matte nationella och jag vart så glad så jag kunde dö haha! Trodde verkligen att det hade skitit sig den här gången men man skulle ha nio poäng som lägst för att få godkänt och jag hade precis nio poäng :p
Så nu har jag bara en inlämningsuppgift kvar att göra som vi får imorgon och sen behöver jag aldrig mer gå på en mattelektion i hela mitt liv.

När jag kom hem fick jag ett inte så trevligt samtal. Tandläkaren. Hojj fyfan vad jag gruvar mig. Har tänkt sen året började att jag vet att jag kommer få gå till tandläkaren i år och så ringer dom idag. Skulle egentligen komma imorgon på morgonen eller på onsdag vid lunch men jag har saker att göra i skolan så jag hinner inte, så jag skulle komma på onsdag nästa vecka. ÅH JAG VILL INTE!
Synd då att det inte vart nån Gävleresa och så, för jag kommer dö innan dess (hoppas jag iaf). Nu måste jag få med mig nån som följer med mig dit, har sån jävla tandläkarskräck. Börjar seriöst typ grina av bara tanken att jag ska dit..... Har aldrig varit själv till tandläkaren i hela mitt liv för att jag inte vågar ;) Nu kommer jag ha ångest hela veckan för varje dag är en dag närmare tandläkaren....


 
Nu ska jag ta mitt pick och pack och kila över till pappa och vänta på mat, sen om typ en timme kommer Anna och hämtar upp mig och då åker vi till klubben och har kurs, sen ska jag skriva lite spanska till imorrn för då har vi nationella igen, skrivdelen, och så ska jag göra klart bokrecensionen på engelskan. Och kanske börja skriva nästa om jag ids, vilket inte är så troligt så det blir nog imorrn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0