Söndagsplugg, gnägg

Sitter här sjöblöt efter rastningen av fröken svartvit. Det har både varit sol, regnat och haglat idag. Det är såna här dagar man älskar att ha hund (inte riktigt). Bra att man kommer sig ut oavsett väder iaf haha.
 
Känner lukten av äppelpajen som är inne i ugnen nu som mamma har gjort, det ska bli något att fylla magen med om 5-10 minuter, mums.
 
Idag, eller ja ikväll, har jag känt mig som en riktig nörd. En väldigt duktig nörd. Fick lite panik med tanke på att jag bara har 10 skoldagar kvar innan sommarlovet så jag gjorde bort lite skolarbete idag. Eller ja, jag gjorde klart samhällsen som var en sida, haha totalt misslyckat den skulle vara typ minst två så nu vill jag bara ha G för det var en så jävla tråkig och svår uppgift, jag fattade 0. Sen har jag faktiskt påbörjat första engelska bokrecensionen!! Och inte nog med det, jag är nästan klar att skicka in den för rättning! Sen så måste den ju bearbetas men ändå, känner mig grymt duktig som pallade skriva så mycket idag. Har några frågor kvar att svara på innan jag skickar in den, dom gör jag nog imorgon. Sen ska jag fundera på vilken bok jag ska läsa och skriva nästa bokrecension om..... 
 

Såhär kände jag mig idag! sweeeet
 
Träffade pappa på parkeringen när jag var ute med hunden, han har bokat flygbiljetter till Stockholm 2 juli för den 3 juli ska vi på bröllop i Uppsala. Glömde fråga när vi flyger hem igen, men chansar på att det är på söndagen typ. Så sen några dagar efter det ska jag försöka ta mig till Gävle också när herr C är klar med sin kurs. Vi får se hur det går! :)
 
Nu ska jag vänta på att äppelpajen ska svalna lite sen ska jag tjocka mig med litegrann och titta på teve, för idag är mina goda gärningar redan gjorda, och klockan är inte ens nio!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0