Hemma i snön

Kom hem imorse, tåget var en timme försenat men det gjorde inte så mycket för jag har sovit i princip hela tiden enda sen klockan ett inatt. Känner mig mörbultad efter att ha varit tvungen att sova sittandes för det var så mkt folk på tåget så typ alla platser var upptagna.

Har betalat nån räkning nu sen jag kommit hem, och nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på teve och förmodligen somna. Får se till att inte sova så länge bara. Till Christoffers lycka så glömde jag såklart mina jävla duschgrejer där nere fast jag visste om att jag inte packat ner dom.. Fast han blev såklart glad för att han kan lukta på min duschtvål då som luktar som mig säger han haha :) Försöker skriva ut min tågbiljett också men det funkar inte, blir så irriterad.. Bra mkt lättare att få den hemskickad. Synd att man har två brutala hundar som kan strimla posten om det vill sig. Vågar inte riktigt ta den risken känner jag ;)

Nä nu ska jag kolla ännu mer tågbiljetter och få lite ont i magen för man inte har bokat nått ännu, ska gnälla lite på Christoffer så vi får nånting gjort. Det är fan helt sjukt att det är november redan, och det kommer bara susa till så är det här året slut. Det är läskigt vad tiden går egentligen utan att man märker nån större skillnad förrän man tänker efter.


Du är varje ord, du är varje rad, du är allt
och jag antar att jag har fastnat i vetskapen om
att du är allt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0