Ingen rubrik idag

Har kletat på färg på ögonbrynen igen, färgade förra veckan men jag tycker färgen fäster så dåligt så det fick bli en omgång till. Hoppas dom inte blir svarta bara (Y)

Har haft två lektioner idag, svenska och filosofi. Slutade tio över tio, inte lite skönt var det! Sofie skjutsade hem mig och sen har jag inte gjort mycket vettigt. Ikväll ska jag på bilskolan iaf, är inte ett dugg taggad, känns mest jobbigt. Men det måste göras det med! Det är ju bara två gånger kvar efter den här gången.

Igår hade jag egentligen sovmorgon till 11.20 men jag hade körlektion klockan nio så var ändå tvungen att kliva upp tidigt. Efteråt for jag till morfar och sov tills innan elva och sen skjutsade han mig till skolan. Hade svenska muntliga nationella igår, vi skulle hålla tal och det var såklart sist på dagen och jag hade migrän, skitkul. Mitt tal handlade om talrädsla iaf, hade skrivit det kvällen innan så det kändes kanske inte alltför bra ;) Man skulle prata så nära 5 min som möjligt och eftersom jag läser/pratar så jävla fort så tog min bara över 3 minuter när jag har provat läsa, men lyckades på nått hum få den till 4 min och 55 sek igår haha, vet inte hur det gick till men bra var det iaf! Fick MVG på det också fick jag veta idag, det är nog mitt första MVG på gymnasiet tror jag?

Mamma hämtade mig från skolan efter nationella för jag hade som sagt migrän och mådde illa, ville spy och inte åka buss. Så jag for hem och sov en timme, skönt var det! Sen på kvällen hade vi tvåtimmars möte ute på klubben, vi surrade hur mycket som helst.

Nu ska jag nog tvätta bort färgen och sen ska jag antingen duscha eller ta en powernap på soffan, det visar sig. Är trööött! Kommer somna på teorilektionen ikväll om jag inte vilar lite nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0