Vintermörkret suger

Som ett enda mörker är det. Usch vad jag blir deperimerad vid den här årstiden. Vill att det ska gå mot ljusare tider redan, allt är så jävla tragiskt när det är mörkt ute. Åtminstone kunde det ju snart få bli december, för då närmar det sig roligheter, jul och nyår i alla fall.

Ångest har jag fortfarande över allt som ska göras. Bättre blir det inte över att jag ska tävla med svartvit i helg och vi åker imorrn och blir borta till söndag, och jag har maaassa skolarbeten. Hade velat åka emellan som vi brukar göra, men mamma jobbar på söndag så då kan hon inte, och på lördag har jag inte frågat om eftersom jag ska åka med Anna imorrn istället. Måste ta med mig datorn och göra skolarbeten på kvällen, hur jag nu ska orka med det.

Hoppas nästa vecka går undan så tror jag ångesten har minskat lite. Då har jag skrivit klart engelska rapporten (måste jag typ göra idag), gjort bort svenska muntliga nationella och skriftliga nationella, haft körlektion, en till teorilektion och kanske skrivit lite mer på samhällsen och bokrecensionen på engelska.


Nova var rätt ful där haha, iaf så taggar hon för helgens tävling. Hon ska låta mig springa tills jag dör i princip. Inte tränat på flera månader, hon kommer vara crazy

Ska gå och handla med pappa vid sjutiden lite grejer till i helg, typ frukost och sånt som jag kan äta under dagen om jag blir sugen på nå. Det är ju inte direkt så att man bara kan gå och köpa en macka i fiket när man går på diet, man måste veta precis vad det är för macka för att få veta om man kan äta den osv. Så inte är det lätt. Men jag hoppas att jag ska klara mig, vilket jag tror att jag kommer göra.

Nää, nu ska jag göra nytta i form av skolarbeten. Kommer att komma upp fler deppiga och tråkiga ångest-inlägg framöver vill jag lova. I alla fall såsom jag brukar känna mig såhär års. Blä.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0