Tråkig lördag

Medan typ alla i hela Gällivare som har åldern inne korkar upp och börja förbereda sig för att bli redigt packade och sedan gå på krogen så tvättar jag kläder. Trevligt lördagsgöra eller hur? Hade lite lust att fara ut för det är ju Ruffriders premiär så varenda kotte är ju ut men nä, ska upp imorgon och dra iväg till Jokkmokk halv åtta på morgonen för det är tävling. Så ikväll blir det att packa till det också. Tvätta måste jag göra eftersom jag åker på onsdag så jag kommer att packa under veckan.


Idag på prommisen, står nog och funderar bekymrat på hur jag ska få upp mammas hund på stenen, visste inte ens att hon fotade då haha :p

Vaknade sent idag, for och tog en prommis med mamma och hundarna i skogen i 50 minuter och sen kom vi hem och då skottade jag av 30 cm snö från pappas bil och skrapade rutorna för den har ju bara stått en vecka så var ju en del snö på den. Pappa och Anne kommer hem imorgon på natten iaf. Sen så var jag upp och packade ihop tvätten, slängde på två maskiner, åt, tog en powernap på soffan i 30 minuter, blev väckt av Jonas som ringde och fråga om jag skulle ut ikväll, sprang ner i tvättstugan, arg för att bara en maskin funkar och den andra hade bara förtvättat och fick slänga blöt tvätt i den andra maskinen och börja tvätta och jaa nu sitter jag här. 

Aja, nu ska jag försöka bli av med ångestklumpen i magen för jag är stressad eftersom jag inte fått nånting gjort inför imorgon och nästa vecka!!


Voooff


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0