Hemma i hålan

Kom hem från Gävle idag, drygt. Fast har sovit till och från mellan 23.30 och 6.00 så det var rätt lugnt :) Är hur som helst ändå hur trött som helst. Går skola 11.20-16.00 idag, inget jag ser fram emot. Aja, nu har jag faktiskt bara tre skolveckor + 3 dagar sen tar jag höstlov så det är bara att kämpa.


Kessmess dela stol med C

Christoffer köpte en ny bil i typ Jäderfors eller nånting, på torsdag. Fast vart problem med den med men han och Öberg skulle väl fixa klart det ikväll om dom hann. Så jag hoppas att det går bra för det var en himla fin bil han köpte sig och i fint skick :) Men den hade stått i två år när han köpte den så det är säkert därför den gick dåligt, eftersom den stått still.
Han skulle ha köpt golfen eftersom den drar mindre bensin, men när vi kom dit vela han typ inte ens sälja bilen, han körde traktor istället och fixa nå ved när vi kolla på den? Så var den typ risig, slut i stötdämparna eller nått sånt, vinterdäcken var helt slut dom med och så var den inte ens samma färg som på bilden på blocket haha? Så förmodligen var det typ inte ens samma bil haha.. Så vart volvon istället!


Nybilen som dom har börjat skruva i, dock inte ännu på bilden


puss!

Nu ska jag rasta hundar, mata dom och sen mata mig själv innan pappa kör mig till skolan där vid elva nångång. Ska göra nudlar och sen hoppas på att jag klarar mig på det tills klockan fyra idag. Den som lever får ju se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0