Det var på tiden



Mamma ringde idag och sa att våra ringar hade kommit, har varit sjukt mycket tjorv - det skulle ta 2-4 dagar innan man fick dom men jag och mamma har fan väntat en månad typ. Men det var fan värt väntan, är supernöjd med min ring :D Mindre bra kändes det när fakturan hamnade på 677 kronor hehe, men mamma betalar ju sin del av sin egen ring också så det var inte ens dyrt egentligen. Det är också jättebilligt jämfört med andra ställen som jag har velat beställa ringar ifrån, för dom här ringarna är äkta silver och väldigt billiga för att vara det.



Det är text runt hela ringen i princip och man ser alltså inte allt när jag har den på mig men det är inte det som är meningen, utan innebörden med meningen är viktigare för mig. Kommer absolut beställa fler ringar därifrån, det kluriga är bara att komma på vad fan man vill att det ska stå på ringen! Klurade hur mycket som helst innan jag kom på nånting som betydde nått och som jag inte skulle lessna på.



Den passar bra bredvid min norrbottensring och snart har jag väl ring på varenda finger om jag själv skulle få bestämma, fast det skulle ju visserligen inte vara så snyggt direkt :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0