Hemma efter en stressig dag

Brummade som sagt till Kiruna imorse för att operera min kära hund. Rätt brutalt såg det ut att vara, men allt gick jättebra. Trodde hon skulle dö men det gjorde hon självklart inte.



Såg ganska läskigt ut ja. Inte konstigt man blev rädd ;) Hann med shopping på stan också, mamma och hennes kompis shoppade som nå jäkla galningar haha! Jag själv hittade bara ett par skor, men jag är nöjd! Mina som jag hittade igår fick jag nämligen damp på för dom är så svåra att få på sig, så jag byter ut dom mot de som jag köpte istället. Ska ta med dom när jag åker imorgon. Måste packa klart imorrn också men det känns inte som att jag ska åka nånstans så. Får se om det dyker upp nått blogginlägg innan jag åker, annars säkert senare i veckan.



Nu vill jag bara att klockan ska bli efter tolv så mamma kommer hem från jobbet och jag kan gå över till pappa och sova, för jag är där nu i veckan men måste vakta hunden eftersom hon är nyopererad. Är så sjukt trött, har varit i farten sen kvart i nio imorse och nu är första gången jag sitter ner och tar det LUGNT idag. Helt slut är jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0