Tredje världskriget

Mitt rum ser ut som tredje världskriget. Det ligger kläder överallt. Papper, skrivhäften och skit sen innan sommarlovet som jag bara slängt på golvet ligger kvar ännu (hehe ojdå). Finns iaf en liten yta att gå på, där har fågelburen stått på en stol men den är hos pappa igen som den ska vara. Jag använder verkligen aldrig mina garderober, allt ligger på golvet, i sängen eller på stolar. Kommer inte ens ihåg när jag städat sist, men nu börjar det bli lite äckligt stökigt haha.

OCH DET VÄRSTA ÄR att det ser exakt likadant ut i mitt rum hos pappa -.- Skitkul verkligen, alltid två rum att städa. Tror det är därför jag aldrig använder garderoberna, för att jag har två rum. Lättare att hitta allt om det ligger så det syns...




Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det där. Tror jag. Ungefär. Typ. Aja, kommer säkert saker emellan det gör det alltid. Har inte ens packat upp sen sommaren, haha tur jag tvätta hos Christoffer så har jag rena kläder att stoppa in i garderoben. Kanske hittar nått som jag glömt bort att jag haft, om jag har tur! Jag är verkligen sjukt slarvig och lat, men det var ingen nyhet. Synd att jag är allergisk mot damm, mitt rum består typ endast av det.



Målade naglarna igår också, har lämnat min vita färg i Gävle så tog svart istället, men mina naglar är så korta nu :( Dom går av hela tiden. Nåja, ska slänga upp håret i en svans och sen så ska det jävlar i mig städas, det har jag bestämt nu. Sen när mamma kommer hem får hon dammsuga åt mig, får nämligen inte göra det själv när jag är allergisk, kan få nå jävla allergichock :p Jag tror till och med att jag ska orka dammtorka!

Till att börja med ska jag i alla fall bädda rent i sängen. Sen tar jag tag i allt annat, för nu ska nånting göras ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0