En sväng på stan

Idag blev det en sväng på stan för att använda mina presentkort på Jive och se om det hade hänt nå nytt under tiden jag varit borta, och det hade det faktiskt! ;b Inte så mycket kanske, men lite i alla fall. Hade 700 kronor på Jive och jag blev ett par jeans, en tröja och ett par jeansshorts rikare. Nog för att den tiden är förbi här i år, att använda shorts, men jag tänkte ha dom när vi åker till Turkiet :)

Vi var hemma igen vid fyra och då gick jag och Christoffer över till mamma och lagade mat, det blev tacos idag. Vi käkade med min bror och mamma kom hem strax före sex för hon hade varit på massage. Innan sju bar det av till klubben för möte, sen hem igen.

Vid tiotiden drog jag och C till klubben igen för att träna med hundarna litegrann. Jag tränade med mamis hund och sen tränade vi båda med min. Hemma igen vid elva och nu sitter vi i sängen med varsin dator haha ;) Ska kolla ett avsnitt av danska Paradise hotel sen tänkte jag nog sova, är helt knäckt fortfarande sen tågresan haha..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0