Besiktning och besök

Vaknade i ett ryck halv ett idag, vi låg och pratade till halv sex på morgonen så det var ju inte så konstigt egentligen, men hade ställt klockan på tio men min mobil dog tydligen under natten så den hade aldrig ringt. Christoffer skulle besikta bilen kl 13.20 så han klädde bara på sig och gick ut, för han lär böka så innan den startar.. Sist när den gick sönder så fixade han ju den och nu är den grymt segstartad när den är kall, man lär nöta hur länge som helst innan den startar, och tror ni inte idag bara för han skulle iväg på nå viktigt, så startar inte biljäveln?! :s Han höll på 20 minuter sen fick Patric komma från Valbo och hjälpa till och kabla igång den. Han kom 20 min försent till besiktningen men dom var snäll och släppte in han som tur var.

Gick igenom gjorde den ju inte, utan fick fyra 2or. Vi pratade om det igår och gissade på två eller fyra 2or, men det "roliga" var att det vi trodde dom skulle anmärka gjorde dom inte! Så nu är det lite grejer som ska köpas så den går igenom sen, inte svindyrt som tur är :) Men tyvärr så har Christoffers kompis rasat växellådan och vägrar betala för den så han har beställt en ny som han lära betala själv.. Grymt dålig stil, för Christoffer har alltid betalat till sina kompisar om han haft sönder något med deras bil...

Nåja, herrn kom hem i tretiden då han hade hämtat upp sin mamma och Jari. Dom var här till klockan sju tror jag, då åkte vi iväg och skjutsade Jesper och Pedersen till Sätra en sväng och sen handla mjölk, bröd och sånt. Sen hem och äta, och nu är Christoffer och Jesper ute och sladdar med bilen. Förstår inte det roliga i det, men tydligen är det rogivande för vissa! Funderar på att gå och lägga mig, är grymt trött och skulle behöva sova ut riktigt nån gång känner jag. Fast behöver duscha också, så får se vad det blir.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0