Fredag och bus

Vaknade med migrän och tog en treo, sen åt vi frukost. Kunde äntligen rosta bröd ♥ Som jag har längtat haha!! Begav oss ut på en promenad med hunden, men missade att det var snöblandat regn ute.. Jaja det hindrade inte oss utan vi tog en långpromenad och när vi kom tillbaka såg vi ut som snögubbar, för efter halva vägen började det snöa haha.

Christoffer har dragit iväg på träningen och jag ska snart hoppa i duschen. Fast först ta en alvedon, för huvudvärken vill inte ge med sig helt :( Sen ska jag välja kläder, vilket lär ta några timmar, sen laga mat och äta och efter det kommer Matilda hit och vi ska iväg på lite bus. Eller ja, tjejkväll. Får se hur det slutar, och när. Christoffer ska i alla fall följa med en kompis till Uppsala fram och tillbaka, så hoppas han tar sig hem som att han ska hämta mig ikväll/natt haha! Och plus att vovven inte vill vara ensam hemma så länge.

Jaja, kommer inte fram så många kloka ord så nu avrundar jag hääär. Lär förresten tillägga att min kära pojkvän hade diskat när jag klev upp imorse! Puss på han! Dessutom var han uppe tre timmar före mig idag, rekord kanske??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0