Något sliten och trött..

Trött chey. Blev en tågresa på sammanlagt 15 timmar tror jag, alltså lite försenat och sådär.. Men inget ovanligt såhär vintertid. Papp hämtade mig och Nova och vi åkte hem till han. Hade glömt bort hur stort trapphuset var haha! :) Och kändes konstigt att lämna av alla grejerna i min brors rum, som numera är ett gästrum eftersom han har tagit mitt gamla rum.  Satt i köket och pratade med pappa tills han for på jobbet, då gick jag och la mig och sov ett par timmar.

Mamma hämtade upp mig och vovven när hon slutat jobba och vi for och släppte dom lösa så dom fick busa lite. Sen hem och äta, efter det åkte vi upp till mormor och morfar och hälsade på. När vi åkte därifrån skulle vi ut i skogen och rasta hundarna, då har bagageluckan frysit fast och hundarna är inne i bilen haha! :o Så vi fick åka till mormor och morfar igen och tina bort isen med en hårtork. Sen hem till pappa och hämta grejer och så hem till mamma för jag ska sova här inatt.

Har en del saker som jag tydligen glömt kvar hos pappa som jag ska rensa bland imorgon. Ska sova tills jag vaknar, verkligen sova ut tänkte jag. Det behövs alltid efter tågresor.. Ska krypa ner under täcket nu och skriva lite sms även om jag säkert kommer att somna ganska direkt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0