Julklappar och packning

Var inte på världens bästa humör igårkväll tyvärr, men Matilda kom hit och hämtade upp mig medan jag åt mackor haha.. Vi åkte iväg till Åbyggeby till Karro och var där hela kvällen. Tror Christoffer hämtade mig vid halv två eller tvåtiden om jag inte minns fel? Vi åkte runt lite i stan och kikade, plus att vi träffade Hägge, Henke och Sebbe en sväng också och stod och pratade. Kom nog hem vid fyratiden. Matilda är så söt som tänkte på mig när hon skulle iväg på tjejkväll!! :) Känner ju inte alltför många tjejer här nere och det skadar ju inte att lära känna några stycken.

Idag har Kerstin varit och hälsat på, hon har gett oss en skohylla och ett nyckelskåp i julklapp. Dessutom så hade hon gjort knäck åt oss också!! :D Nyckelskåpet är stort och med en spegel framtill. Skohyllan har vi tittat på tidigare på Ikea men vi köpte inte den eftersom vi tyckte den var för dyr, och så är den för bred för där vi tänkte ha den. Men vi ville ha den ändå, så nu har vi den på ett annat ställe. Tror det blir bra ändå, efter jag skrivit klart så ska jag möblera om lite i hallen för vi måste flytta på höstolen, så ska se hur jag ska lösa det för jag vill gärna ha den i hallen.


Nyckelskåpet och skohyllan som vi fick, lite kul att vi har tittat på båda redan tidigare!

Ska börja packa snart, åker ju imorgon men det känns verkligen inte som det! Har ingen aning om vad jag ska ta med mig.. Måste packa hundmat också, ska ha seriöst ha med mig 10 kilo hundmat!! Det är tungt att åka bort haha... Men den här gången ska jag åka med min väska som har hjul, varför ska jag alltid envisas med att ta med mig en bag på 20 kilo som jag måste bära på axeln, när jag har den där andra väskan? Det har jag aldrig fattat.. Nåja, ska börja småfixa lite här och kanske ta en macka i väntan på att Christoffer kommer hem från akuten, för han har kört Martin dit.

Så packning, fixa i hallen, matlagning och städning står på dagens schema. Och kanske filmmys ikväll?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0