Vardagliga sysselsättningar osv

Igår kom Christoffer äntligen hit, han skulle ju ha kommit i förrgår men tåget blev inställt. Tror inte vi gjorde så mycket vettigt, men på kvällen kollade vi i alla fall Slumdog millionare och lite JVM innan vi gick och la oss. Sov till tolv idag (en annan sov till två, gissa vem...) och sen var vi på stan en sväng. Köpte bh och trosor på rea och sen ett par nya leggings :)

Christoffer ringde till företaget som vi beställt pappas julklapp ifrån och bad de förlänga hur länge det ligger på posten (ska skickas tillbaka 2/1 och vi kommer hem 6/1) och det kunde tydligen inte dom göra, så ringde han typ tio gånger till posten i Fjällbacken innan han fick svar. Där sa dom att han skulle ringa till företaget, men han berättade vad dom sagt och hon som han pratade med kände igen han för han har varit dit säkert tio gånger innan han åkte också haha... :P Så ja, hon fixade i alla fall så paketet skulle ligga kvar och jag hoppas verkligen att det gör det när vi kommer ner. Att det skulle vara så jävla svårt att fixa de...

Sen blev det iaf skräpmat hemma hos mamma och efter det har vi sökt lite jobb, betalat en räkning och surrat lite allmänt. Nu ska vi rasta hunden och posta brev, sen åka bil en sväng med Ida.


Jag och en helt OK kille i köket och chillidillar här för ett tag sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0