Alla hjärtans dag

Min dag förstördes rätt tidigt idag, men det är ju sånt man skiter i. Nä, men det är svårt att tänka bort sånt när man är så jävla arg och besviken, så jag har gått runt och varit jättenegativ idag. Det är klart att Alla hjärtans dag är en fin dag att visa uppskattning till de man älskar, men jag vet inte, jag har aldrig gjort nått speciellt då. I och för sig har jag väl ätit och haft det trevligt med kompisar och det är ju aldrig fel! Men i år har jag inte varit med nån, och det kan ju bero på att jag är så jävla grinig.



Inte skickade jag nå kort heller, surpuppa som man är. Det är tur att min pojkvän är lika oromantisk som mig, det kanske skulle varit annorlunda om man bodde närmare varandra, jag vet faktiskt inte. Det här är ju faktiskt våran tredje Alla hjärtans dag ihop (eller man kanske ska säga isär?).

Det var faktiskt en liten kotte som lyste upp en del av dagen genom att bara vara sig själv, så det tackar vi för :) Roligare människa än det kan man nog få leta länge efter.

Nu ska jag göra iordning mat till hundarna, rasta dom och kolla klart Top model. Sen ska jag hoppa i duschen och invänta samtal från Ternström. Jag tänkte försöka göra kväll tidigt idag så att man kan sova bort grinigheten. Går 8.00-15.15 både imorrn och på onsdag för att vi har temadagar. Kul när man annars slutar kl 12.00 båda dagarna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0