Huvudvärk och paltkoma

Ledig idag som sagt, så jag har börjat och nästan gjort klart reflektionsuppgiften från temadagarna. Den ska in på onsdag och jag orkar verkligen inte sitta på tisdagkväll som vanligt, så jag ska göra klart den redan idag. Pluspoäng där! I helgen ska det nötas till religionprovet på tisdag, eftersom det är det enda provet vi har i religion så ska jag ge mig fan på att plugga för en gångs skull, och inte få godkänt precis på poängen som det är i vanliga fall. Jag kan ju om jag vill, men jag vill ju aldrig haha..

Imorgon kl halv fyra bär det av till Luleå. Tävling med hunden som sagt, det ska bli kul men vi har inte tränat på nånting sen i september så jag antar att jag har med mig en duracellkanin som kommer att leka plockepinn. Men jag ska försöka få till det, och inte ge upp! Maria och Nina kommer ju vara där så dom skriker säkert på mig om jag inte sköter mig, det brukar dom göra. Och det är bra, för det behöver jag ;)

Jag och Lina ska bo ensamma på vandrarhem, hur ska det gå?! Haha det blir nog en upplevelse. Hennes mamma och lillebror skulle bo hos henne morbror, så vi blir ensamma med hundarna, och det var tydligen typ i stan vi skulle bo? Det blir nog kul.


Ska kanske försöka samla lite fler rosetter i helg? Nä, det spelar ingen roll, men det är kul att få rosetter! Ja, jag är rosettbög ;) Men man lessnar väl när man fått tillräckligt många!

Åhhh, såg just på startlistan att jag startar 1:a och 2:a på lördag. Nervositeeeet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0