Känns det bra? Var det värt det?


Känns det bra eller, att se det så? Nä, kanske inte riktigt. Fast vart förvånad över att det blev så lite points i alkoholen, men det är tack vare vinet som det är lite i. Ett glas är 2 points. En burk 7% cider är det 7 points i!! Och jag får liksom äta 19 points om dagen, så det är galet mycket, nästan som en middag. Tacotallriken från grillen idag var till exempel bara 9 points.

Igår gick jag alltså över 11 points. Lite ångest sådär just nu. Fast med tanke på att jag sparat 7 points i veckan så gick jag bara över 4 points igår och det känns desto bättre, duktigt av mig! :) De extra pointsen kan jag promenera bort under nästa vecka, även om det inte riktigt är så det funkar.

Jag för dagbok över allt jag äter, och det är jättebra. Skriver även upp motion och vad jag sparat under veckan. Det är bra dels för ens egna minne (ibland är det svårt att komma ihåg vad man ätit, hur mycket man sparat under veckan osv), sen är det bra för att motivera en när man tycker det känns jobbigt. Har bara ätit 11 points idag, så funderar på att köpa hem lite cheezballz och käka. Det är bara 1 points per 1 dl, och dagen efter är det tillåtet att bara sitta i soffan och dega.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0