Torsdag fast det känns som fredag

Varför känns det som att det är fredag idag?! Har varit en dag före flera dagar nu känns det som. Fem skoldagar kvar sen lov, fyfan vad skönt!! Är ledig torsdag nästa vecka, inte illa. Då kan jag ägna den dagen till att plugga (....) och packa det sista. Imorgon bara två lektioner som vanligt, sen ska jag fan tvätta, om det nu finns tvätt-tid. En fredagkväll, haha.

Igår tog jag fram tavlan på mig och Christoffer från Finlandsbåten 2009. Mamma har alltid velat ha den hänga i köket för hon tycker kortet är så fin, sen har hon ett litet likadant foto i plånboken faktiskt ;) Men i alla fall så har jag velat ha den i mitt rum men den har stått på en byrå för jag har liksom aldrig fått upp den på väggen eftersom man lär ha borrmaskin för det är betongväggar typ överallt. Men igår tog jag fram den och tänkte hänga den nånstans så att den syns, värt att ha den där ingen ser den.. Men det är fullt i köket så den ryms inte där, så jag hängde den i hallen utanför köket och där hänger den fint nu och alla som hälsar på kan se den :)



Har beställt hem nån tidning till Christoffers adress för den skulle komma under påsklovet så då har jag nått att läsa när jag ska åka hem tänkte jag, istället för att läsa den när jag är hemma för jag läser aldrig tidningar då. Fast vi är ju tydligen redan sambos haha ;) När vi var på bouppdelning efter att hans morfar har gått bort så fick han hem papper med ett protokoll från bouppdelningen, där stod det att jag var hans sambo. Det fräcka var att dom inte ens hade fråga, dom bara antog det! ;)


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Oj, vad fina ni är! Och snyggt med en stor svartvit bild med tjock ram!

2011-02-24 @ 19:52:18
URL: http://www.nabo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0